مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان اشتغال زنان سرپرست خانوار را یکی از راههای جلوگیری از آسیب های اجتماعی دانست و گفت: توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق کم برخوردار از اهداف مهم دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، محمد صادق کریمی کیا در نشستی که ظهر امروز چهارشنبه (۲۶ دیماه ۱۳۹۷) با حضور مدیر کل فنی و حرفه ای استان، راهبر دفاتر تسهیلگری استان و مدیران دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در دفتر امور اجتماعی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار اغلب از خدمات رایگان دولت بی خبر هستند که اطلاع رسانی جامعه محلی بر عهده دفاتر تسهیلگری است.
وی افزود: تخصیص اعتبار برای مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در برنامه تمامی دولتها بوده است اما بی اطلاعی از خدمات رایگان دولت باعث شده مردم از آن بی بهره بمانند.
مدیر کل امور اجتماعی به دوره های رایگان فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود: سال گذشته این طرح ویژه مناطق محروم و کم برخوردار برگزار شد و بیش از یکهزار و سیصد زن و مرد در این طرح شرکت کردند.
کریمی کیا به طرح توانمندسازی ۲ هزار زن سرپرست خانوار ساکن در سکونتگاه های غیر رسمی و کم برخوردار اشاره کرد و آن را یکی از طرح های ویژه دانست و افزود:این طرح با هدف بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت زنان سرپرست خانوار، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و دستیابی به کسب و کار پایدار انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: این طرح شامل مراحل سه گانه ارائه آموزشهای فرهنگی، اجتماعی، ارائه آموزشهای مهارتهای شغلی و بازاریابی محصولات و تولیدات زنان سرپرست خانوار خواهد بود.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری افزود: راههای ارتباطی، اطلاع رسانی و شناسایی زنان سرپرست خانوار مناطق کم برخوردار توسط دفاتر تسهیلگری انجام میشود و بمنظور آموزش در اختیار اداره کل فنی و حرفه استان قرار می گیرد.
بر اساس این گزارش، طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار ساکن سکونتگاههای غیررسمی پیرو تفاهم نامه سه جانبه همکاری معاونت امور زنان و خانواده، شورای اجتماعی کشور و سازمان فنی حرفهای در ۱۰ استان خوزستان، آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، هرمزگان، البرز، فارس و سیستان و بلوچستان اجرا خواهد شد.
|